Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

 Cadrul legislativ – Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al Geo – Sting SRL, de categoria V, de a fost înființat în anul 2003 în baza OG 60/1997 sub denumirea de SC Sting Prest Prod SRL Târgoviște și din anul 2009 a fost reavizat în conformitate cu art.32 din Legea 307/2006 și Criteriile de performanţă privind constituirea, încadrarea şi dotarea serviciului privat pentru situaţii de urgenţă aprobate prin O.MAI nr.158/2007.              

La nivelul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă, întreaga activitate a Formațiilor de Intervenție, Salvare și Prim Ajutor (FISPA) este gestionată prin intermediul Dispeceratului Central unde se filtrează evenimentele  apărute la nivel de FISPA și se redirecționează către departamentele Companiei specifice fiecărei situații. Fiecare FISPA are înfiinţat un dispecerat, dotat  cu mijloace moderne de comunicare pentru anunțare și alarmare, astfel încât, în orice moment, informațiile să poată ajunge, în timp real, atât la  Dispeceratul Central cat si la Dispeceratul Beneficiarului și invers.

Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al SC Geo – Sting SRL este constituit din 17 Formații de Intervenție, Salvare și Prim Ajutor (FISPA).

Serviciul Privat pentru Situații de Urgență  are in dotare  10 autospeciale de lucru cu apă și spumă, echipate complet pentru intervenții în situații de urgență la obiective civile și industriale. Personalul care intră în componența grupelor și echipelor de intervenție dispune de pregătirea și autorizările necesare în concordanță cu legislația în domeniu.

SPSU are următoarele atribuții principale:

  • desfășoară activități de informare și instruire privind cunoașterea și respectarea regulilor și măsurilor de apărare împotriva incendiilor;
  • verifică modul de aplicare a normelor, reglementărilor tehnice și dispozițiile care privesc apărarea împotriva incendiilor, în domeniul de competență;
  • asigură intervenția pentru stingerea incendiilor, salvarea, acordarea primului ajutor și protecția persoanelor, a animalelor și a bunurilor periclitate de incendii sau în alte situații de urgență;
  • asistență tehnică la lucrări periculoase. 

 

poza principala

GEO – STING deține modelul performant de autospecială de lucru cu spumă aeromecanică pe autoșasiu VOLVO FM X, 450CP, 6X4, EURO6, dotată cu tun de apă și spumă care se remarcă prin caracteristici tehnice deosebite ce îi conferă posibilități largi de utilizare în intervențiile de stingere a incendiilor.

Cu un rezervor de 15.000 de litri - 2.000 litri de apă și 13.000 litri de spumant lichid și instalație proprie de lucru cu apă și spumă aeromecanică, autospeciala poate lucra fie independent, alimentarea cu apă asigurându-se din cazanul propriu sau de la surse exterioare de apă (naturale sau sub presiune), fie în cooperare cu alte autospeciale.

Geo–Sting S.R.L. vă oferă servicii complete în domeniile Apărării Împotriva Incendiilor (A.I.I.), Protecției Civile (P.C.), Securității și Sănătății în Muncă (S.S.M.), asigurând gestionarea Situaţiilor de Urgenţă.

 

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.