Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

GEO-STING, în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră!

Construcția unui business de succes se face cu consum important de timp, energie și bani!

Fii prevăzător! Nu lăsa hazardul să-ți vegheze investiția!

Pune-ți afacerea în siguranță și pe cei dragi, în afara oricărui pericol!

Suntem aici pentru siguranța vieții și investiției tale!

Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

IMG 1533

Compania GEO-STING a participat, în perioada 7 - 10 aprilie, la ediția cu numărul XXIII a Construct Expo, târg expozițional organizat de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Standul GEO-STING a fost gazdă primitoare pentru toți cei care au dorit să afle mai multe despre cele mai eficiente metode de Apărare Împotriva Incendiilor sau care au dorit să inițieze colaborări în domeniile de expertiză ale specialiștilor din compania noastră.

Reprezentanții GEO-STING au oferit informații vizitatorilor, cu privire la întreaga gamă de servicii, de la CONSULTANȚĂ, ASISTENȚĂ TEHNICĂ, AUDIT, la date concrete despre proiectare sisteme de detectare, alarmare sau comercializare de mijloace de apărare împotriva incendiilor, servicii pe care compania le oferă prin departamente special constituite la Târgoviște, București și Ștefănești – Argeș.

”Vedeta” standului a fost gama de stingătoare GLORIA, pentru toate clasele de incendii, produse de o calitate fără concurență pe piața internă.

De asemenea, atât cei mici, cât și cei mari, s-au putut bucura de întreaga gamă de produse promoționale ale companiei noastre.

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.