Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

Şi în 2015,

POMPIERII GEO-STING, PE PODIUM LA CONCURSURILE PROFESIONALE – ETAPA INTERJUDEŢEANĂ

 Anul acesta, în perioada 01 – 03 iulie, Stadionul „Eugen Popescu” din municipiul Târgovişte a fost gazda concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) – etapa interjudeţeană. În competiţie, au fost înscrise echipajele ocupante ale locului I la etapa judeţeană din judeţele: Dâmboviţa, Teleorman, Argeş, Giurgiu, Prahova şi Bucureşti – Ilfov.

premierea

Echipa GEO – STING a reprezentat Dâmboviţa la categoria Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, fiind lider incontestabil la nivel judeţean.

Pompierii GEO – STING au dat dovadă şi anul acesta de o bună pregătire fizică, stăpânind, totodată, tehnica specifică de intervenţie în situaţii de urgenţă.

În urma participării cu brio la toate probele de concurs – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4X100m” şi „Dispozitivul de intervenţie”, echipajul GEO-STING a ocupat un meritoriu loc III, situându-se printre cele mai bune SPSU din ţară.

Concursurile care se organizează anual au drept obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, dar şi popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte din specificul activităţii acestor servicii.

Organizarea şi desfăşurarea concursurilor este asigurată de o brigadă de arbitri numită de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul inspectoratelor judeţene/mun.Bucureşti pentru situaţii de urgenţă, altele decât cele care au loturi participante în concurs

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.