Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

20150407 143230Geo-Sting şi-a respectat blazonul, arătând şi cu prilejul săptămânii "Şcoala altfel" că este un partener serios, de nădejde pentru comunitate. Concret, în aceste zile sunt programate vizite ale unor grupuri de preşcolari şi elevi de la Grădiniţa nr 1, centrul after-school Rocos şi Şcoala Alexandru Bratescu Voinești.

La ora documentării, la impozantul sediu din str. Petru Cercel copii din Grupa Inimoşilor, de la Grădiniţa nr 1,erau în sala de cursuri, unde le-au fost prezentate regulile de prevenire a incendiilor precum şi normele de conduită în cazul nedorit al unor situaţii de urgenţă. Cum Geo-Sting este partener în Programul "Nu tremur la cutremur", copiilor le-au fost prezentate şi două filme tematice.

Punctul culminant a fost atins odată cu prezentarea unei autospeciale de intervenţie la incendii şi a modului de utilizare a unui stingător Cei mai curajoşi au urcat la bordul maşinii de luptă şi pentru că au fost cuminţi şi atenţi la explicaţiile directorului executiv Nicolae Roman şi ofiţerului de relaţii publice Roxana Mosor, toţi copiii au fost trataţi cu sucuri şi prăjituri.

Referințe:

 http://targovistelive.ro/scoala-altfel-alaturi-de-profesionistii-de-la-geosting/

http://www.gazetadambovitei.ro/educatie/foto-copiii-de-la-gradinita-nr-1-targoviste-pompieri-pentru-o-ora-la-geosting/

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.